ZiPmedia BV is de uitgever gespecialiseerd in de brede wereld van werk. Momenteel geeft ZiPmedia vier online titels uit, ondersteunt door events en print (rapporten, whitepapers, boeken).

ZiPconomy
ZiPconomy is een onafhankelijke kennisplatform, community en vakblad met als doel eigenzinnige meningen over de flexibilisering van organisaties & de markt voor interim professionals bij elkaar te brengen. Online, offline en in ‘print’ (rapporten).
www.zipconomy.nl

 

NextConomy
Als (tweetalige) Belgische zus van ZiPconomy is NextConomy is een onafhankelijk kennisplatform en community in België, dat een brug slaat tussen iedereen die betrokken is bij de veranderende wereld van (freelance)werk voor individuen en (flexibel) organiseren van werk door organisaties.
www.nextconomy.be

 

HR Tech Review
#HRTech Review is een onafhankelijk kennisplatform en een community met HRTech Experts met als doel gebruikers van HR technologie te helpen passende en innovatieve oplossingen te vinden.
www.hrtechreview.nl

 

HR Monitor
HR Monitor is een twee wekelijkse nieuwsbrief voor 25.000 HR professionals. Met eigen interviews, achtergrondverhalen en informatie. Aangevuld met selectie relevant nieuws uit binnen- en buitenland.
www.compagnon.com/nl-nl/insights

 

FlexNieuws

FlexNieuws voorziet intermediairs en recruiters van kennis en inzicht in ontwikkelingen in de flexbranche. 

https://www.flexnieuws.nl/

Wilt u meer weten over onze activiteiten of mogelijkheden tot samenwerking met een van bovenstaande titels? Vul dat het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Adresgegevens

 

ZiPmedia BV
Pompoenweg 3
2321 DK Leiden
Info@zipmedia.nl